line decor
    
line decor
  º
HISTORIA Més de 100 anys d’atenció mèdica continuada al Baix Llobregat i Barcelona


  

El nostre besavi, el Dr Sebastià Freixa Barra va iniciar l'any 1901 la seva tasca com a metge a Cornellà de Llobregat, però donada l'escassetat de professionals de la medicina i una elevada demanda assistencial a les poblacions del voltant, va fer que es desplacés a vegades a cavall i altres amb bicicleta per atendre els malalts del Baix Llobregat.
Posteriorment, el nostre avi, el Dr Roman Freixa Roger va recollir el testimoni del seu pare, va exercir la medicina amb una gran vocació, dedicació i un entusiasme encara recordat per aquelles persones que el van conèixer. Inaugurà la Consulta de Medicina General del carrer Ametller de Cornellà i també la consulta de l'avinguda Diagonal de Barcelona on actualment està el Centre. Anys després, el nostre pare, el Dr.Roman Freixa Rodón va continuar la nissaga de metges al Baix Llobregat com a metge de família i també com obstetra i Ginecòleg. Durant tots aquests anys d'exercici professional s'ha caracteritzat per ser un metge entranyable, eficaç, resolutiu i amb gran sentit clínic. Durant els anys d'estudiant de Medicina a la Facultat de Barcelona va fer amistat amb el Dr.Enrique Pamies Clavell, que es va especialitzar posteriorment en cardiologia, va fer una bona tasca assistencial en Hospital de la Creu Roja i va posar en marxa una consulta de cardiologia a la carrer Muntaner, on molts de vosaltres van conèixer i van rebre la seva atenció. El Dr.Román Freixa Pàmias acaba la carrera de medicina l'any 1993, essent la quarta generació consecutiva de metges, una realitat poc freqüent al nostre país. Es va formar com cardiòleg i des de l'any 1999 treballa en el Hosptial Dos de Mayo i continua la consulta de cardiologia iniciada pel seu oncle al carrer Muntaner de Barcelona. El Dr.Oscar Freixa Pàmias, va finalitzar la carrera d'Odontologia en 1998 i es va especialitzar en periodòncia, endodòncia i implantologia. L'any 2005 va suposar un altre punt d'inflexió en la història familiar, ja que es va fer una remodelació completa de la consulta de la Barcelona per permetre agermanar les especialitats de cardiologia i odontologia en l'espai on avui en dia li atenem.

 

.

Dr.Enrique Pamias Clavell y Dr.Roman Freixa Pamias

 
 

 

 
 

© Centre Mèdic Freixa. | Aviso Legal | Mapa del Web © 2000-2009 powered by ivokatec dental service Co.. Reservados todos los derechos