E  
line decor
 
line decor
   
 
Introducció

La consulta de Cardiologia la va inaugurar el Dr. Enrique Pamias Clavell el 1965 al carrer Muntaner de Barcelona. Des de l'any 1999 es va fer càrrec aquest equip mèdic i el 2005 es va traslladar a l'actual ubicació de l'avinguda Diagonal en unes instal·lacions més àmplies, confortables i dotades d'alta tecnologia per poder oferir una millor assistència.

Ara la consulta de Cardiologia disposa de quatre cardiòlegs formats via MIR en hospitals de tercer nivell de Barcelona, especialitzats en cardiologia clínica i imatge. Les nostres principals àrees d'interès són la prevenció del risc cardiovascular, hipertensió arterial, cardiopatia isquèmica (infart de miocardi i angina de pit), tractament d'arítmies i insuficiència cardíaca.

Els valors que regeixen la nostra pràctica assistencial són la qualitat i ètica professional, l'honestedat, confiança i compromís amb les persones.

 

 
 

© Centre Mèdic Freixa. | Aviso Legal | Mapa del Web © 2000-2009 powered by ivokatec dental service Co.. Reservados todos los derechos